Kovin niukkaa

on kiinnostus kuntapolitiikkaan, jossa kuitenkin päätetään monista ihmisille tärkeistä asioita.

Seuraparlamentin järjestämälle vaalikävelylle osallistui 20.10. runsaat 20 henkeä, suurin osa valtuustoehdokkaita, kiitokset kuitenkin Leena Haanpäälle, Maija Puolakanaholle ja muille järjestäjille! Samana päivänä perussuomalaisten europarlamentaarikko veti valtuustosaliin kymmenkunta kuulijaa ja sunnuntaina 21.10. sdp:n kansanedustaja puoli tusinaa!

Mielestäni ihmisten kannattaisi ottaa selvää päättäjien mielipiteistä ennen vaaleja. Jälkeenpäin on turha purnata!

Jarkko Kanerva, Naantalin seudun vihreiden puheenjohtaja

Yksi kommentti

  1. Paul Brück · · Vastaus

    LIITTYEN KUNTAPOLITIIKKAAN – EIKÖ TODELLAKAAN KIINNOSTA? Viime vuosina yhä useammat ihmiset ja valtiotkin ovat nähneet ydinvoiman vähintäänkin epävarmana kumppanina ihmiselle. Sen totesi myös teollisuusvaltio Saksa, joka on päätti luopua kokonaan ydinvoimasta ja siirtyä uusiutuvan energian ratkaisuihin. Fukushiman turvajärjestelmissä oli 8 tunnin suoja-aika, tarkoittaa että ennen kuin reaktorin ydin alkaa sulamaan. Olkiluodossa, jos tieto pitää paikkansa vastaava aika on vain 1 tunti.
    Insinöörit ja teollisuusmiehet sekä rakennusala puhuvat edelleen ydinvoiman puolesta. Ja HUOM! Naantalin kaupungin hallituksen toiminnasta päävastuussa oleva Kokoomus näkee ydinvoimaan sijoittamisessa ratkaisun ihmisten hyvinvointiin ja kaupungin vetovoimaisuuden lisäämiseen. Eon yhtenä Fennovoiman pääomistajista luopui osuudestaan – ja juuri taloudellisista syistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: