Kehitetään kulttuuri- ja liikuntapalveluita

Tulossa olevan sote-uudistuksen jälkeen kunnan tärkeimpiä tehtäviä ovat koulutuksen ja varhaiskasvatuksen järjestäminen, kaavoitusasioiden hoito ja elinkeinoelämän edistäminen sekä väestön hyvinvointia edistävät ennakoivat toimet.

Ennaltaehkäiseviin toimiin kuuluvat mm. fyysistä hyvinvointia edistävät liikuntapalvelut ja henkistä hyvinvointia ylläpitävät kulttuuripalvelut. Esitämme, että Naantalin liikuntapalveluja kehitetään kunnostamalla tähän tarkoitukseen tukikohdaksi Suovuoren kartano (entinen ratsastuskeskus), jonka ympäristössä kulkevat kaupungin parhaat ja eniten käytetyt latu-urat ja pururadat. Samalla tulisi ulkoilureittiyhteydet alueelta Raision kaupungin reitistöön kunnostaa ja varustaa opastein. Alueelta löytyisi ehkä myös partiolaisten käyttöön sopiva tila.

Kulttuuripalveluja voitaisiin kehittää varaamalla päivähoitotoiminnasta mahdollisesti pian vapautuva Raatihuoneen kiinteistö kulttuuriyhdistysten käyttöön. Talo toimisi monipuolisesti niin kesäisin kuin talviaikaankin. Ympärivuotisena toimintatilana ja kulttuurikahvilana se tarjoaisi myös tietoa tapahtumista ja yritysten aukioloista.

Naantalissa 13.03.2017

Jarkko Kanerva
Paul Brück 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: