Markku Nieminen

Ammatiltani olen ohjaaja, ainakin verokortissa lukee niin. Työhistoriaa on eniten kertynyt päihde- ja mielenterveysongelmien parissa. Tällä hetkelle tutkailen mahdollisuuksia vaihtaa alaa. Mutta se hanke on vasta alussa.Juuri nyt tärkein yhteiskunnallinen roolini on olla isä.

Asun Luonnonmaalla kahdestaan tyttäreni kanssa. Siis jos vain ihmiset lasketaan, sillä asuu meillä myös kaksi mustaa kissaa.

Vapaa ajallani makoilen sohvallla kirja kourassa. Luen paljon. Historia kiinnostaa. Ja filosofia, sitä alaa minä joskus opiskelinkin. Kieletkin ovat kiinnostaneet, olen opetellut ainakin alkeet aika monesta. Kiinan alkeiskurssinkin kävin joskus, osaan sanoa ni hao. KVälillä nousen siitä sohvalta ja lähden lenkille. Jioksen 4- 5 kertaa viikossa – hölkkään, jos ihan rehellinen pitää olla. Useimmiten siinä menee noin tunti, joskus vähemmän joskus enemmän.

Naantalista tekee Naantalin ainutlaatuinen ympäristö, kaupungin pitkä historia ja vanha kulttuuri. Asioita, jotka usein itsestään selvyyksinä todetaan ja sitten unohdetaan. Ei näistä välttämättä enää lisää juhlapuheita tarvitse pitää, otetaan ne sen sijaan uhan tosissaan päätöksenteon ja toiminnan ohjenuoriksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: